How can we conceptually and physically connect the ancient Greek myth of the abduction of Europe to the bull now symbol of the American Stock Exchange

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Κύπρος, 18-21 Ιουνίου Εργαστήρι Contact Improvisation / Φωνή / Πολιτική



Εργαστήριο με τον Κωνσταντίνο Μίχο και μέλη της ομάδας χορού Λάθος Κίνηση.

Η ομάδα χορού Λάθος Κίνηση από την Αθήνα, έρχεται στην Κύπρο για να παρουσιάσει τη νέα παραγωγή της "Αρπάζοντας” (BULL) στο 15ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Χορού στη Λεμεσό.

Μία σταθερή διαδικασία της ομάδας είναι στις παραστάσεις της να προσκαλεί ανθρώπους από την τοπική χορευτική κοινότητα να συμμετέχουν, ανοίγοντας το έργο σε ένα διάλογο με το κοινό και την ιστορία κάθε τόπου.

Από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου, o Κωνσταντίνος Μίχος και  μέλη της ομάδας θα προσφέρουν ένα δωρεάν σεμινάριο αυτοσχεδιαζόμενου χορού Contact improvisation, Φωνής και της σχέσης τους με την Πολιτική.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας, επαγγελματίες χορευτές. ηθοποιούς αλλά και ερασιτέχνες, σε οποιονδήποτε με ενδιαφέρον για την έρευνα της σχέσης του σώματος και της φωνής με την πραγματικότητα που βιώνουμε και επιθυμία να συμμετέχει στην παράσταση της ομάδας στις 23 Ιουνίου.

Στέγη Χορού Λεμεσός
ώρες εργαστηρίου 5.30 - 9.30 μμ

Εγγραφή lathoskinisi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου